Børnetrænerkursus var en succes

Ti børnetrænere havde tilmeldt sig DGI 3-timers kursus, der bød på en mængde praktisk træning, suppleret med vejledende inspiration til forbedring af de enkelte øvelser og muligheder for taktiske ændringer undervejs i træningen.

I stille regn på Kunstgræsbanen gik alle trænerne til sagen med stor iver, under inspirator, den tidligere Åbyhøj angriber, Nichlas Knudsen vejledninger.

Kurset var en stor succes og klubben tilbyder inden længe de næste heldige trænere muligheden for komme på et lignende kursus.

Det er klubbens vision at alle ungdomstrænere skal have gennemgået et træner- og inspirationskursus.

Stor tak til Jesper, Tobias, Jens, Michael, Ole, Christian, Jakob, Jens, Lars og Viola, der alle deltog til stor glæde for klubben og navnlig deres spillere, for hvem der måske venter en omgang krabbefodbold.