Fodboldtrænere søges

Tjen penge ved siden af et evt. studie

Få plusser til CV’et

Få en træneruddannelse

Aabyhøj I.F. søger med omgående virkning ungdomstrænere til alle de ældre årgange U15/U16 og U17/19.

Har du en positiv indgang til frivilligt arbejde i en forening, tid og navnlig masser af godt humør og lyst til en trænergerning, så mangler Aabyhøj IF dig.

Vi står overfor nye strukturer og udfordringer omkring vores ældste ungdomsårgange og afprøver et nyt koncept, med trænerteams, der på kryds og tværes af flere årgange træner sammen, med det udgangspunkt at fodbold skal være sjovt og det skal være sjovt at blive bedre.

Har du tid et par timer om ugen evt. en weekend i ny og næ, eller ser du dig selv som fysisk eller taktisk træner, så hører vi gerne fra dig. Mulighederne er uanede og du får masser af opbakning til at komme godt i gang.

Kontakt venligst og hurtigst muligt nedenstående

Formand Prebenlandersen@email.dk  eller 8625 6333

Vi ser frem til at byde Jer velkommen