Menu

Nye trænere kan starte her

Kære nye træner,

 

Velkommen til Aabyhøj I.F. som ungdomstræner. Vi vil gerne at du kommer 

så godt fra start som overhovedet muligt. Du er naturligvis altid velkommen 

til at drage på de øvrige træneres erfaringer, men ellers så er nedenstående alle 

klar med råd og hjælp.

 

Flemming Madsen ( klokkerbakken56@stofanet.dk ) 

er kontakt personen til boldskab, bolde, rekvisitter m.m.

 

Ole T. Jensen (inge.olejensen@stofanet.dk )

Er kontakt med kamptrøjer, trænertøj og gode råd i almindelighed

 

Jan Berg ( jbafodbold@stofanet.dk )

Klubbens kampfordeler. Påsætning af baner til træning og kamp. Al flytning og aflysning af kampe skal ske gennem Jan Berg. Jan Berg er klubbens kontakt til dommerklubben

 

Lene Jensen ( ljensen-aaby@hotmail.dk ) Klubbens kasserer. Kontingent/ind- og udmeldelse. Kontaktperson vedr. kluboffice og øvrige DBU adgange

 

Bjørn Nissen ( bjorn.nissen@asics.com ) kontakt person til bookning af gymnastiksale og haller til vintertræning for klubbens yngste årgange.

 

Support / Carsten Andersen (CA) ( ac.aaby@post.tele.dk ) støtteforening der driver klubbens cafeteria på frivillig basis. Forældre er velkommen til at byde ind med vagter og anden hjælp i cafeteriaet fx ved fællesspisningerne.

 

Formanden ( prebenlandersen@email.dk eller 8625 6333) Direkte kontakt til aflevering af navne og cpr numre for alle voksne der er omkring holdene vedr. børneattesten. Nøgle- og trænerkursusansvarlig m.m. 

 

Alle klubbens hjemmekampe spilles på anlægget ved Åbyhøj Stadion. Banetildeling via infoskærm ved omklædning 1 og hjemmesiden www.aaiffodbold.dk 

 

Der ud over har vi en lukket facebook gruppe der hedder - Trænere i Åbyhøj IF Fodbold - her vil vi gerne have input fra jer om gode og mindre gode ting. Nye initiativer og andre indspark til klubben set fra trænersiden. Vi håber i vil være med til det. 

 

Vi håber med ovenstående at kunne dig/jer et rigtig godt afsæt for et godt trænerliv ☺

Det er klubbens vision at der skal være kvalitet til træningerne. Klubben støtter op omkring trænerkurser gennem DGI og DBU efter gældende retningslinjer fra bestyrelsen. Vi ønsker trænerne skal føle sig som en del af klubben og anbefaler man trænerne årgangene i trænerteams, gerne på tværs af årgangene – hvor det giver mening, så spillere socialt modnes til at være en del af fodbolden i Aabyhøj I.F. og trænerne får nogle gode oplevelser med spillerne.

 

 

 

Med venlig hilsen

Aabyhøj I.F.

 

Vi gør opmærksom på at foreningen benytter "cookies". Læs nærmere i link nedenfor.
Luk